Vsaka zgodba se nekje začne …

Št. ogledov:
N/A

Moja se je začela lansko leto, ko me je prijatelj, dr. Sergej Gričar, povabil, da bi predavala njegovim študentom podjetništva na VŠUP Novo mesto. Naslov predavanja je bil “Kva je tvoj pešn” (tisti, ki ste bili na predavanju veste, zakaj tak naslov ;)). Odziv je bil super, tako da sem letos predavala še študentom FOV v Kranju, na povabilo dr. Vide Kampuš Trop. Pa sem si rekla: “Če sem navdušila študente, bi lahko tudi tiste, ki so že doštudirali, ki so v službah ali podjetniških vodah ali pa se še iščejo in ne vedo, v katero smer bi se obrnili.” Tako je čez noč nastalo predavanje Podjetništvo in strast. Poklicala sem različne lokacije po Sloveniji, rezervirala prostor, napisala vsebino in vse ostale podrobnosti in bila pripravljena na AKCIJO.

OD PRIMORSKE DO DOLENJSKE

Kje najlažje začeti kot tam, kjer sem živela skoraj 40 let, na Goriškem. Tam imam res veliko prijateljev, tako da je bilo “varno” okolje za krstno predavanje. Od tam naprej je šlo pa kot namazano. Najprej Koper, pa Ljubljana (kar dve predavanji zaporedoma, ker je bilo prvo polno zasedeno), predavanje za punce iz projekta Kolegice, Žalec, Maribor in Novo mesto. Kratko reportažo s potovanja po Sloveniji si oglejte v spodnjem videu:

HVALA zlata bitja: Maja Matelič, Ana Delfar, Tin Hadžić Žorž, Tadej Kranjc, Tjaša Malnar, Vesna Lamovšek, Irena Hleb in Suzana Lipar, da ste vzeli v roke moj fotoaparat in poskrbeli, da je za vsakim predavanjem ostala sled …

ŠE SO DOBRI LJUDJE … VELIKO JIH JE!

Že po naravi rada razvajam ljudi okoli sebe. Zato sem želela, da bi tudi udeleženci mojih predavanj prejeli kakšnopresenečenje, ki bi jih pričakalo na stolih. V tistem času sem ravno prejela simpatično pismo (čisto pravo pismo, v kuverti in po pošti! :)) od Tanje Goltes, sopodjetnice, ki sem jo spoznala preko 500 podjetnic. Poslala mi je dišavico, čisto naravno (www.osvezilci.si), ki sem jo takoj obesila v kopalnico.
Pa mi je padla ideja, da bi take dišavice dobili tudi moji udeleženci. Poklicala sem Tanjo, ki je bila takoj ZA! In tako zdaj lepo diši po domovih in avtomobilih udeležencev strastnih predavanj. 🙂

Ker pa je fino, da si na takih predavanjih tudi kaj zapišete, sem poklicala na Abanko (www.abanka.si), kjer so z veseljem dali bloke in keminčne svinčnike. Pisala so prispevali tudi v Agenciji M Servis (www.mservis.si).

V Novem mestu pa so me prav pošteno presenetili! Prijateljica Suzana je “zrihtala”, da je podjetje Gazvoda – Prodajalna MAK (www.gazvoda.si) vsakemu udeležencu podarilo bloke za pisanje, kemične svinčnike in še čokoladico za povrh! Mateja Redenšek Črepinšek pa je za vsakega novomeškega udeleženca pripravila čajno mešanicoSTRASTNE SANJE.

HVALA prav vsem in vsakemu posebej, da ste obogatili predavanja z raznimi darilci in presenečenji!

TUDI MENE SO PRESENETILI

Matejka in Dunja s prelepo vrtnico, Ana in Marina s trajnico, ki je krasila predavateljsko mizo, Tjaša s čudovitim prstanom, Nataša z magnetkom z dobro mislijo, Erika z vinom in čokolado, Kolegice z majčko, Irena s šopkom in njeno knjižico, Barbara z naravnim milom, deodorantom in balzamom za ustnice, za piko na i pa še Suzana s penino in knjižnim kazalom z grafično podobo mojih predavanj …  HVALA VSEM!

AH, POBOŽA DUŠCO …

Po vsakem predavanju sem udeležence prosila za povratno informacijo, za mnenje, kritiko, predloge. In res sem prejela toliko lepih sporočil, ki so pobožala dušo in mi še potrdila, da sem res na pravi poti. Dobila sem tudi zelo dobre predloge in ideje, kako predavanja še izboljšati, tako da so bila predavanja in prezentacija iz kraja v kraj drugačna, boljša, bolj dodelana.

prijava na e-novičke
Strinjanje s pogoji*
SPLOŠNE INFROMACIJE
naziv podjetja:
naslov:
DAVČNA ŠT.:
MATIČNA ŠT.:
TRR:
Eventio, Urša Žorž Požrl s.p.
Razgled 5a, 6310 Izola
SI29128617
3795578000
SI56 1010 0005 9896 137
(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI
COPYRIGHTS © 2023 ALL Rights reserved by mighty-krulz

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi e-knjigo Male skrivnosti organizacije dogodka

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi priročnik za mlade: Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam

Strinjanje s pogoji*