Hvala za vaše zaupanje!
V veselje mi je bilo sodelovati z vami.

Urša nam je priskočila v organizacijsko pomoč pri organizaciji mednarodne konference s številnimi gosti iz celega sveta. Sodelovanje z njo je bilo tekoče, učinkovito in čudovito. Z lahkoto in natančnostjo se je lotila vsake naloge, postavljala prava vprašanja in prispevala smiselne predloge, ki so dogodek dodatno obogatili. Poleg tgea je vsak dan prišla na fakulteto z nalezljivim nasmehom in pregnala skrbi.  Če iščete dobro organizatorko dogodkov, je Urša zagotovo pravi odgovor.
Urša Žorž je vodila mojo ekipo od aprilske najave kandidature za predsednika republike do zaključka zbiranja podpisov konec septembra 2017. Urše prej nisem poznal, le slišal sem bežno zanjo, zaradi njenih aktivnosti glede 500 podjetnic. Na osnovi priporočila sem se pogovarjal z njo po telefonu in po desetih minutah sva se vse dogovorila. Malo je bila začudena, da je šlo tako hitro, in je še vprašala, če se ne bova prej spoznala tudi osebno. Nato je vse steklo, kot mora. Urša je vrhunski mojster svojega poklica in poslanstva. Že dolgo nisem delal s kom, ki bi bil tako izjemno sposoben, empatičen ter imel tolikšno čustveno in socialno inteligenco. Pri Urši ni potrebno veliko debat in usklajevanj, vse teče že skoraj samo od sebe. Pravzaprav mi tudi po sedmih mesecih zelo intenzivnega, zahtevnega in dinamičnega sodelovanja še ni jasno, od kod vse to ve, zna in naredi. Ne samo, kot je treba, ampak da boljše ne bi moglo biti. Urša ne rabi nobenih priporočil, saj je ona sama najboljše priporočilo zase. Je unikatna blagovna znamka, ki pove vse. Hvala, Urša in srečno!
Urša je organizatorka v pravem pomenu besede. Vestno je opravila vse in še več, kot je bilo dogovorjeno. Beležila, pisala, slikala, objavljala, zbirala…organizirala. Ura in razdalja zanjo nista ovira. S svojo pozitivnostjo je pripomogla, da smo stvari zapeljali v pravo smer in zmagali.
Ne bi si upala trditi, da Urša zna brati misli, zagotovo pa zelo dobro posluša. Je organizatorka, ki naredi mednarodno konferenco tako dobro, da prihodnje organizatorje spravi v obup, ker nimajo šans, da bi lahko to ponovili!
Na Statističnem uradu smo namreč v letu 2016 organizirali manjšo mednarodno konferenco z udeleženci iz celega sveta in za organizacijo izbrali Uršo. Čeprav prej še nobenega dogodka nismo organizirali z zunanjim izvajalcem, nam niti za trenutek ni bilo žal. Običajni format konference ter nekaj naših idej in želja je Urša znala povezati v izvedbo, o kakršni si prej nismo upali niti sanjati. Priprave na konferenco so tekle gladko – ko sodeluješ z nekom, ki svoj posel obvlada, ti to prihrani ogromno živcev in skrbi. Na sami konferenci ne le da je vse lepo teklo, Urša je s svojo energijo pripomogla tudi k odličnemu vzdušju. Udeleženci so odhajali zadovoljni in polni pohval, le prihodnji organizatorji so zmajevali z glavo. Ko sem jih povprašala, če sami nimajo možnosti najti organizatorja dogodkov, so rekli: “Seveda imamo. Ampak ne takega.”
V Zeiss IMT Slovenija smo ob zaključku leta za vse zaposlene na področju Slovenije, Madžarske in Avstrije prevzeli organizacijo dvodnevnega dogodka. Zaradi velikosti dogodka in zato, ker tovrstna dejavnost ni naša ključna kompetenca, smo se odločili, da bomo poiskali profesionalca na področju organiziranja dogodkov. Poudariti je potrebno, da so kriteriji in pričakovanja v Zeissu vedno na najvišjem nivoju. Po priporočilu smo se povezali z ga. Uršo in po prvih usklajevanjih sem kmalu začutil, da bi to lahko bila uspešna zgodba. Urša je v projekt prinesla ravno to, kar nam je še manjkalo – ima izkušnje, je polna idej, ima široko mrežo sodelavcev, je iznajdljiva in zanesljiva…in na koncu v posel doda še tiste detajle, ki ti na obraz narišejo nasmeh in zadovoljstvo. Priporočam…
Moje poslanstvo na agenciji SPIRIT je spodbujati podjetnice začetnice. Zanje pripravljamo različne spodbude in organiziramo dogodke za mreženje. Urša nam že drugo leto pomaga pri organizaciji in izvedbi večjega dogodka, na katerem se zbere več kot 150 podjetnic začetnic. Tam se družijo, izmenjujejo izkušnje, predstavljajo in prodajajo svoje izdelke ter se bogatijo z novimi znanji odličnih predavateljev. Udeleženke so vsako leto bolj navdušene nad dogodkom, organizacijo in ODLIČNO ENERGIJO. Za vse to poskrbi URŠA s svojo srčnostjo, predanostjo in strastjo. HVALA URŠA!
Na Uršo sem naletel pred leti, na enem izmed dogodkov Alumni kluba Ljubljanske Ekonomske fakultete, pri katerem je sodelovala kot organizator. Po krajšem uvodu sva hitro ugotovila, da imava podobne interese, področje dela, skupne znance in super energijo. Najino začetno sodelovanje pri organizaciji dogodkov Alumni združenja je kmalu preraslo v poslovno sodelovanje pri organizaciji večjega mednarodnega dogodka, kjer sem imel priliko videti njen »pešn« v akciji.Pri Urši me fascinira njen dvojni fokus, saj v vsakem trenutku obvlada najmanjše podrobnosti (kot npr. barva pentlje na poslovnem darilu), hkrati pa ima pred očmi celotno sliko dogodka, gledano iz vseh možnih perspektiv. Pri svojem delu ohranja popoln nadzor v vseh trenutkih, hkrati pa tudi nikoli ne izgublja časa – tega namreč ob vsaki priložnosti nameni naročniku ali partnerjem in včasih se zdi, da ima njen dan kako uro ali dve več. Ravno zaradi njene predanosti in pozitivne energije v odnosu, si naročnik ne more pomagati, da tekom dogodka ne bi postal njen prijatelj. Urša je definitivno našla svoj »pešn« in njena energija je hudo nalezljiva!
Jaz vprašam: “Biti podjetnica?” Urša samo zavestno odgovori: “Zakaj pa ne!” 🙂Tako nekako sva se z Uršo spoznali leta 2012, ko sem ustanavljala svoje podjetje za organizacijo dogodkov in sem Uršo povprašala za nasvet. Od takrat naprej naju združi več kot le posel, saj imava obe radi naravo in dolge sprehode, kjer skupaj debatirava o bodočih projektih.Najin zadnji skupni projekt je bil organizacija izobraževanja za vse SPOT svetovalce, katerega naročnik je bil SPIRIT Slovenija. Urša je pripravljala finalni dogodek, jaz pa SPOT svetovalce na njihove javne nastope. Delovali sva usklajeno, kot team, tako da je bil finalni rezultat veliko boljši, kot če bi dogodek delala samo ena izmed naju.Veselim se že najinega naslednjega sprehoda in novih (mogoče je bolje, če napišem noRih?) skupnih idej 😉
Urša je kompleten profesionalec ob katerem se počutite povsem varno. Z izrazitim instinktom za organizacijo točno ve kdaj narediti kakšen korak, vselej edinstven in neponovljiv. Ima redko sposobnost začutiti vsakega človeka, zato zamišljen projekt vedno dvigne na višjo raven in preseže pričakovanja. “Poštima vse medtem, ko vi spite” ni zgolj slogan, ampak gola resnica.
Kmalu bo minilo eno leto kar poslovno sodelujem z Uršo. Prvi stik z njo je bil povezan z mojim delom v Alumni Ekonomske fakultete in dogodkom 500 podjetnic. Takrat sem si mislila, »ta dogodek morajo organizirati drzne in pogumne dame, ki vedo kaj želijo«. In res se je izkazalo, da je Urša podjetnica s »širino v mišljenju«, »odprta« za novosti, predloge in sodelovanje, osredotočena na delo, ki ga opravlja in zelo dobro razume podjetništvo. Pri sodelovanju z njo bo vedno narejena »pika na i«.
Z Uršo Žorž smo poslovno sodelovali pri otvoritvi Apartmajev v naravi – ORTENIA, Podčetrtek v februarju 2014. Urši smo v celoti zaupali celotno organizacijo otvoritve. Moram jo pohvaliti, da je otvoritev izpeljala zelo profesionalno, zavzeto in srčno. Zelo smo bili zadovoljni.
Enodnevni izlet v Goriška Brda je bil razlog, da smo za sodelovanje prosili Uršo iz podjetja Eventio. Pri iskanju organizatorja izleta smo se opirali na en točno določen kriterij, in to je drugačnost oz. odmik od klasičnih turističnih ponudb. Klienteli, ki je prihajala iz Avstrije, smo poskusili predstaviti Slovenijo v luči, ki jo še ne poznajo in tukaj so Uršina duša, njene izkušnje, predvsem pa njena zagnanost in pozitivizem, prišli do popolnega odseva. Urša je bila postavljena pred nevsakdanji izziv, in sicer, kako narediti organizacijo izleta zanimivo za kliente, ki jih pelje v zibelko slovenskega vina, za seboj pa že imajo prekrokano in neprespano noč v Ljubljani. Naloga je bila kar se da izzivajoča, vendar opravljena z odliko. Urša hvala za vso predanost in energijo, ki si jo pustila in obenem upam, da so ob podobni priložnosti spet kaj vidimo.
Uršo poznam že dolgo, vedno ko jo vidim je nasmejana in dobre volje, človeku da venomer občutek gotovosti…da bo vse v redu šlo. Ta občutek in pozitivna življenjska drža sta poleg profesionalnosti pri izpeljavi dogodka ključna za sam dogodek in za stranko, ki Urši zaupa, in ki je Urša nikdar ne razočara. Hvala Urši Žorž za vso strokovno pomoč in nasvete, ki mi jih je delila. Še ji bom zaupala 🙂
Z Uršo sva se poznale preko FB … (hvaljen Jezus zanj), ker je strastna čajopivka in me je bogsigavedi kako našla (tako kot vse najde, ker in takrat ko potrebuje). Zamislila si je neke vrste čajanke.. tako so se rodile najine čajanke in s tem sva postali frendice 4ever. Ima zamisel in jo izvede… po žensko zapeljivo, po moško fokusirano … Je nenormalni „multipraktik“, zna vse, naredi vse, izpelje … in po največjih naporih izgleda na koncu sveža kot rožica. Sexy gurmanka, ki obvlada vse o vinu, splanira evente v nulo, povezuje ljudi, piše kot Prešeren – tudi poezijo, fotografira najlepše sončne zahode, je ponočnjak (kot jaz) – kjer nastajajo najlepši prispevki za FB… in še marsikaj bi našla…
Z Uršo sodelujem že peto leto in najino sodelovanje samo še raste in imava izjemen odnos. Je izjemna poslovna ženska, kateri nič, ampak popolnoma nič ne uide izpod nadzora. To je preprosto nemogoče!Zaradi izkušenj in velikim številom organiziranih različnih dogodkov, je na tem področju nepremagljiva. Mogoče bi vseeno izpostavila njeno odgovoronost do dela in moč besede, če Urša nekaj reče, lahko računate, da je to že opravljeno in to je vrednost, ki se danes išče! Vesela sem, da se od nje lahko učim vsak dan in je nehote tudi moj mentor, hvala Urša.
Z Uršo smo se prvič srečali kot mentorico našim podjetnikom, nadaljevali sodelovanje s podjetništvom med mladimi in kmalu ugotovili, da ima precej »dobro kilometrino« z organizacijo dogodkov. Že nekaj let zapored organiziramo program za podjetnike začetnike, ki se zaključi s prireditvijo. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da smo bili z Uršinim delom zelo zadovoljni, zato smo se dogovorili tudi za organizacijo zaključne prireditve podjetniškega programa. Urša je zelo hitro razumela kaj je bistvo prireditve, kaj so naša pričakovanja in kakšno imamo omejitev s sredstvi. Znotraj danih omejitev smo ji popolnoma zaupali celovito organizacijo zaključne prireditve, ki je resnično dosegla vsa pričakovanja. Med drugim nam je predlagala vključitev aktivnosti Podjetniška zgodba do katere smo bili rahlo zadržani, a na sami prireditvi se je izkazalo, da je prav ta aktivnost ustvarila posebno dinamiko in ozračje. Vsekakor Uršo z veseljem priporočimo dalje!
Jasmina Jakomin, Fakulteta za uporabne družbene študije
Prof. dr. MILAN JAZBEC, veleposlanik RS v Republiki Makedoniji
MATEJ ARČON,
nekdanji župan Mestne občine Nova Gorica
KATJA ŠNUDERL, Statistični urad Republike Slovenije
IVO RAZDEVŠEK,
direktor Zeiss IMT Slovenija
mag. Mojca Skalar Komljanc,SPIRIT Slovenija, javna agencija
ALJAŽ DVORŠAK,Roundabout Travel
NENAD VLADIČ,
avtor in predavatelj
mag. SABINA VODNIK, nekdanja vodjaAlumni Ekonomske fakultete
mag. KARIN ŽVOKELJ, nekdanja direktoricaMK Projekt d.o.o.
DRAGAN SPASOJEVIĆ, AtoS group
ERIKA BRAJNIK, Naturopatski center Saeka
IRENA HLEB, TestTamer mdm Hatter, lastnica in kreatorka virtualne čajnice Hatter’s tearoom & Secret Tea Party
Ekipa podjetniškega inkubatorja Perspektiva iz Postojne
Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek smo že nekaj let vključeni v SPIRIT-ov projekt Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti, pri katerem nam vsako leto priskoči na pomoč Urša. Kot zunanja mentorica nam pomaga spodbuditi in navdušiti mlade, da se podajo na razburljivo pot podjetništva ter ustvarijo nekaj edinstvenega in drugačnega. S svojo sproščenostjo in pozitivno energijo vedno pričara prijetno vzdušje, ki je ključno za pridobivanje novih idej.
Uršo sem kontaktirala po priporočilu vodje MPIK Koroška kot zunanjo sodelavko za dijaške StartUp-delavnice »Štartaj življenje z Gimnazijo Ravne – Svet podjetništva od ideje do realizacije«. Niti za trenutek mi ni bilo žal. Že od prvega telefonskega klica naprej sva se dobro ujeli. Tudi dolga pot s Primorske na Koroško ji ni bila ovira. J Bila mi je v izredno pomoč pri organizaciji in izpeljavi delavnic ter odlična mentorica mladim »bodočim« podjetnikom. Na zanimiv način in skozi svoje izkušnje je udeležencem programa približala svet podjetništva od iskanja poslovne ideje do končne predstavitve izdelka oz. storitve. Skozi celoten proces jih je spodbujala s svojo pozitivno naravnanostjo, koristnimi nasveti in spodbujanjem ob pravem trenutku, da niso obupali tik pred koncem. Veselimo se ponovnega sodelovanja s teboj, Urša!
Urša je gostujoča predavateljica na GEA College pri »marketinških« predmetih na višji šoli. Študente takoj navduši s praktičnim znanjem in veseljem do dela in življenja. Tisto kar predava in govori – tudi dejansko živi. Je pristna, živahna in zelo zanimiva sogovornica. Vedno ko jo srečam, se razveselim in vsi dogovori in pogovori z njo potekajo lahkotno in sproščeno.Veselim se novih srečanj in skupnih čarovnij :)!
Uršo Žorž poznam slabih trideset let. Spoznal sem jo ko sva skupaj delal v turistični dejavnosti. Kasneje pa sva sodelovala na področju HRM, ko je vodila oddelek za razvoj kadrov. Njene zadolžitve so bile vezane na vodenje Šole za potencialne vodje in razvoj vodij. Urša je odprt in vedoželjen človek, ki zna združevati teorijo in prakso, ter zna navdušiti sogovornike, da mu prisluhnejo. Na samostojno poslovno pot sva stopila skoraj istočasno in takrat sem jo angažiral za izvedbo delavnic, predavanj in vaj. Vedno se je pri svojem delu dokazala z vestnostjo in natančnostjo. Delavnice, ki jih je izvedla so pohvalili, zato smo jo kasneje še dodatno angažirali za druge poslovne partnerje. Glede na izkušnje jo lahko priporočim tudi drugim. Delo z njo bo prijetno, znala bo združiti kolektiv za dosego skupnih ciljev.
Urša Žorž sodeluje z Visoko šolo za upravljanje in poslovanje Novo mesto na področju prenašanja znanja. Urša sodeluje s šolo tudi na projektu Po kreativni poti do znanja. Urša je več kot izjemno predstavila delovanje malega podjetnika študentom tretjega letnika programa upravljanje in poslovanje. Študentom sodelujočim v projektu Po kreativni poti do znanja pa je omogočila sodoben pristop in vpogled v timsko delo ter izpeljavo predmetnega dela na projektu. Še več, Urša je organizirala odlične delavnice znotraj projektov. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in dela z Uršo
Uršo Žorž smo spoznali kot odlično organizatorko nadvse uspešne vsakoletne prireditve 500 podjetnic. Zato smo jo povabili, da kot strokovnjakinja iz okolja našim študentom 3. letnika univerzitetnega študija pri predmetu Podjetništvo, posreduje svoje izkušnje. Vse prisotne študente je s prikazom o začetkih podjetniške poti, potrebnih znanjih, sposobnostih, osebnostnih lastnostih za uspeh, možnih pasteh in napakah, plusih in minusih samostojnega podjetništva, izredno navdušila.Zaradi njenega kreativnega in izredno zanimivega pristopa so prav vsi s posebno zavzetostjo sodelovali tudi pri njeni delavnici, kjer je vsak posameznik podal svojo poslovno idejo in nato dobil že prvi odziv ali bi le to lahko pretvoril v posel.
V okviru Univerze v Mariboru- Fakultete za organizacijske vede Kranj in v mojem imenu se Urši Žorž iskreno zahvaljujemo za njen nadvse uspešen doprinos k uresničevanju načela povezovanja teorije s prakso in ji želimo še veliko tako uspešnih predstavitev.
Maruša Nared,
OŠ “Jožeta Krajca” Rakek
Simona Rejec Merkač, Gimnazija Ravne na Koroškem
mag. Nataša Makovec, ravnateljica višje šole, GEA College
dr. Andrej Raspor, direktor, profesor, predavatelj
dr. SERGEJ GRIČAR, Visoka šola za upravljanje in poslovanje Novo mesto
dr. VIDA KAMPUŠ TROP, docentka za podjetništvo in ekonomiko, Univerza v Mariboru, FOV
Uršino mentoriranje mi je bilo v ogromno pomoč. Že od prvega dne ko sva se dogovorila za srečanje, sem dobil občutek kot da se poznava že od prej, kar je naredilo celotno vzdušje še bolj prijetno. Zelo sem bil presenečen nad njeno profesionalnostjo, a istočasno prijaznostjo in sočutjem. V času mentoriranja sem bil v čistem začetku poslovne poti (pričel sem kot udeleženec programa mladi podjentik), a sva prav hitro skupaj našla prave ideje, kontakte in načine kako doseči željeni cilj, na tej poti pa mi je stalno stala ob strani in me podpirala. Prav tako je bil vsak najin pogovor navdihujoč ter izpopolnjujoč, lahko bi rekel, da ko skoraj nihče ni verjel v mojo poslovno idejo, je bila Urša vedno tam zame in mi pomagala razviti kar se da uspešen način, da željeni cilj dosežem za kar sem ji iz srca hvaležen.Najti ljudi kot je Urša je redkost ne samo zaradi izkušenj v poslovnem svetu (ki jih ima seveda ogromno), ampak tudi zaradi njenega velikega srca, saj sočloveka razume in mu želi pomagati na kar se da prijazen in uspešen način. Ne glede na to, kako daleč je vaš željeni cilj ali kako nenavadna je mogoče poslova ideja sem 100% prepričan, da bosta skupaj z Uršo našla način, kako to uresničiti! Hvala za vso pomoč in znanje Urša, zlata si!
Draga Urša, v treh urah pogovora s tabo v februarju sem dobila toliko idej, nasvetov in napotkov, da mi uspeva zelo lepo krmariti v službi in usklajevati službo z osebnimi poslovnimi interesi. Pogovarjam se drugače, vnaprej si pripravim strategijo pogovora. Delam drugače, naloge poskušam narediti najbolje kot znam, z vso skrbnostjo.Skratka, dala si mi več kot si lahko misliš. Našla sem te v trenutku, ko sem te najbolj potrebovala in dala si mi tisto, kar sem najbolj potrebovala. Kar ne morem verjet, da imam to srečo, da te poznam. Iz srca ti želim, da se ti vse dobro povrne. Zame si in boš vedno ostala izjemna ženska.
Ko sem se vpisala v program podjetništva za mlade, sem bila malo skeptična o vsem skupaj. Po opravljenem programu pa sem se počutila odlično! Mentorica Urša si je sama izbrala svoje mentorirance in po vsej sreči sem bila tudi jaz med njimi. Njena pozitivna energija se je čutila že v njenem prvem sporočilu, ko pa sva se videli v živo sem se počutila, kot da jo poznam že celo življenje. Odlično mi je svetovala pri moji organizaciji dela in mi dala veliko uporabnih nasvetov pri vodenju salona za kosmatince. Ostali sva prijateljici in še danes se rada obrnem k njej po nasvet. Zame je Urša najboljša motivatorka in mentorica.
Za Uršo sem izvedela na Facebooku, in sem zelo vesela, da sem dobila priporočilo za njo. Zelo me je toplo sprejela v svojo družbo, pričakala me je z polnimi dobrotami na mizici. Počutila sem se, kot bi bila na kavici z prijateljico. Dobila sem zelo veliko koristnih informacij in sploh ne dvomim, da se bo moja poslovna pot naprej odvijala brez težav. Hvaležna sem Urši, ker si je vzela čas zame in da se mi je posvetila maksimalno kar lahko. Brez pomisleka Uršo toplo priporočam tudi vsem ostalim, kajti je mojstrica v svojem delu.
Kako sem doživela moje srečanje z Uršo? Pričakovano super oz. še bolj super. Njen sprejem, dobrodošlica, male-velike pozornosti, ki človeka v trenutku sprostijo in ga spravijo v dobro voljo. Prijeten pogovor in obenem zelo strokovno obarvan. Všeč mi je bilo, ker se je že poglobila v mojo »zgodbo«, pripravila smernice in predloge za izboljšave mojega dela, predvsem na področju širjenja mreže, promocije, marketinga ipd. Misli in ideje so kar letale sem in tja med najinim pogovorom in nekaj uric je bilo mimo, ne vem točno kdaj. Za piko na i sem bila presenečena in vesela, da sem že naslednji dan zjutraj dobila vse predloge in napotke po mailu, strnjeno, zapisano, kot se »šika«, da sem bila tokrat na potezi samo še jaz, da grem v akcijo. Pa sem si ob tem še mislila: »Ta ženska pa res vse poštima, ko mi mirno spimo. Carica! Pure energy.«Hvala ti za nov zagon, energijo, pozitivne misli in nove ideje. In res je, da je vse možno, samo, če imaš Passion.
Do srečanja z Nefiksom, nisem nikoli razmišljala, da bi se samostojno podala v podjetniške vode. Njihov projekt Kolegice, me je spodbudil, da sem pričela razmišljati v čem sem dobra in kaj me veseli. Moja mentorica Urša Žorž mi je pomagala otresti se strahu pred samostojno potjo in sedaj sem samostojna podjetnica, ki se ukvarja z ličenjem…Moja predraga super ekstramega mentorica Urša Žorž je tista, na katero se obrnem, ko dvomim, kako naj se odločim, ko ne vem, kam in na koga naj se obrnem za določeno stvar. Vedno imam to srečo, da lahko pokličem Uršo in dobim toplo besedo in njeno mnenje-nasvet o težavi, ki me muči. Ona je moja zveza severnica, ki mi zmeraj pokaže pravo pot!
Zelo sem hvaležna Urši, saj sem jo lahko povabila na VIP TEA WITH ME kar k meni domov. Všeč mi je njena prijaznost in organiziranost. Spoznala sem jo v Kopru na predavanju o strasti, pomagala mi je najti motivacijo, da svojo strast čim prej spremenim v posel.V glavi sem imela veliko idej in hkrati totalno zmedo, kajti nisem vedela kako se česa sploh lotiti. Urša pa se je mojim načrtom temeljito posvetila in strokovno svetovala kako nadaljevati. Rekla mi je, da naj postavim močnejšo blagovno znamko, da vanjo vključim vse svoje produkte in storitve, zato se za ime naslova spletne strani<< lahko zahvalim njej. Postavila mi je tudi novo FB stran BOVEC Holiday House.Usmerila me je, naj se najprej osredotočim tja, kjer lahko z manj vložka trenutno največ dosežem. Strukturirala mi je korake zaporedja aktivnosti, saj pred najinim srečanjem nisem natančno vedela kdaj časovno in kako finančno naj se česa lotim. Pogovarjali sva se o strategiji dodane vrednosti, dvigovanju cene in o povečanju prihodkov.Z Uršo si želim ohranjati stike, zato se bom z njo sestajala vsakih 6 mesecev, ker mi resnično s srcem pomaga napredovati v pravi smeri. Povezala me je tudi z osebami, ki mi pomagajo vzajemno sodelovati na področjih, na katerih sama nimam toliko izkušenj.Vsem tistim, ki želite delati s strastjo in pri tem uspeti, iskreno priporočam svojo mentorico Uršo, ki vse poštima medtem ko vi spite.”
Če s podjetništvom nikoli nisi imel izkušenj, se ti zdi, da te na samostojni poti čaka predvsem ogromno ovir in preprek. Urša jih je na svoji podjetniški poti do-živela in pre-živela kar nekaj. Zato je iskren pogovor z njo zlata vreden. Všeč mi je njena neposrednost, v množici idej zazna tiste, ki bi se jih dalo razviti v uspešen projekt. Pri njej imaš vselej občutek sprejetosti. Gostoljubno te povabi v svoj dom in te posluša. Ne gleda na uro, ampak ti nameni vso pozornost, ponudi kontakte ljudi, ki bi ti lahko pomagali na bodoči podjetniški poti.Urša nate ne pozabi, ko odideš skozi vrata njenega stanovanja. Po elektronski pošti te vsake toliko opomni, o čem resnično sanjaš, postreže ti z informacijo ali dvema v smeri, kjer vidi uresničitev tvojega projekta.Urša pomaga v bodočih podjetnikih strast spremeniti v posel, moja izkušnja z Uršinim svetovanjem pa je, da je Uršina strast pravzaprav – verjeti v ljudi.
Vedno, preden se srečava, se vprašam: “Kaj bova pa tokrat počeli na srečanju? Kaj naj Uršo vprašam? Kaj si želim jo vprašati oz kaj si želim slišati od nje?” In nikoli ne najdem odgovora vse dokler se ne srečam z njo.Ima sposobnost “prebrati” moje misli in praktično postavlja vprašanja in odgovore, še preden bi karkoli rekla in enostavno mi je ta način dela z njo pisan na kožo. Konec koncev, zato so “mentorji”, da vidijo tisto kar sami ne vidimo, da vedo kaj si želimo, ko še sami nismo prepričani, da še preden postavimo vprašanje, nam že podajo odgovor. Enostavno povedano – boljšega mentorja/mentorice nebi mogla imeti.Obožujem njena poročila, povzetke, ki mi jih redno pošilja, saj me vedno znova spomni na moje želje, zastavljene cilje, ko sem že vse pozabila, mogoče celo podvomila vase, me ona spodbuja in mi pomaga na vseh področjih.Vse izražene želje, cilje, sprejme in me takoj usmeri, mi poda vse napotke, rešitve, možnosti…vsa čast za to sposobnost.Predvsem pa moram sporočiti, da je prijateljica, ki bi si jo vsak želel imeti in sem neizmerno hvaležna, da imam to čast sodelovati, ustvarjati, rasti z njo.
Sem ena tistih, ki se je v samostojno podjetništvo podala pogumno, z vizijo, s sicer skokom na ne povsem sigurno podlago, vseeno pa z zaupanjem, da mi bo uspelo. Končno sem delala vse tisto, kar sem si vedno želela. Iz hobijev ustvarjala posel….pa se je vseeno malo zataknilo, ali bolje rečeno upočasnilo. In na enkrat ne veš več kam…., kako…. Kje je fokus? In tako sem se ozrla malo naokoli po spletnih straneh uspešnih podjetnic, ki sem jih med drugim spoznala tudi na dogodku 500 podjetnic. Urša Žorž pa je v kotičku svoje spletke ponujala kar zmenek v živo. Takoj sem se odzvala in nestrpno pričakovala odgovor. Nagovor namreč brez kakega marketinškega celofana ponuja urico pogovora z Uršo. Na številnih ostalih straneh naletiš na različne zloženke, liste, nasvete, kot namig do kake večje investicije v izobraževanje, Urša pa ponuja urico klepeta z njo osebno. In sva se dogovorili, potrdili….in dobili.Moj prvi vtis? Kot bi šla na kofe s prijateljico 🙂 …. Luštna, odprta in tako kot naslov njenih predavanj….strastna. Razložim ji kaj počnem, kako to počnem, kje se vidim in kaj mi prižiga plamenček strasti. Vse ok, ampak tako kot energijo je treba tudi strast usmeriti in napajati. V zaprtem prostoru bi jo razneslo!Urša mi je nanizala nekaj odličnih nasvetov. Od tega kje točno začeti, kako okrepiti prepoznavnost in predvsem KAJ je moja prepoznavnost. Vlaganje časa in denarja v znamko, ki krasi vizitko res nima pomena, če te večina strank išče po lastnem imenu. Svoje strasti bom tako seveda obdržala in še naprej prižigala, temelje pa povsem preuredila. Pred začetkom sem zastavila še nekaj prioritet in manjših ovir. Tudi pretiran multitasking se ne obnese. Ampak sedaj res vem kaj so moji stebri in kaj temelji. TO pa se mi zdi sploh pri začetnikih res bistvenega pomena. S strastjo brez fokusa se lahko hitro opečeš. Pomembno je kam umerite energijo in vizijo.Urša hvala za lušten klepet in zlate nasvete. Priporočam!
Z Uršo naju je lani spoznal Aljaž, skupen prijatelj. Že ob prvem srečanju sem ugotovila, da imava kar nekaj skupnih točk 😉 Ko sem na FB –ju komentirala pod objavo 55 women for 55 dreams, me je Urša izžrebala kot nagrajenko. Darilo je bilo obisk pri njej doma, kjer sva najprej imeli pogovor o mojih strasteh, kako moje ideje spraviti v realnost in kako še bolje prodati mojo knjigo Slovenija, turistična monografija. Urša me je povprašala, kaj so moji cilji, kaj želim v življenju in mi dala vrsto predlogov na osnovi tega, kar sem ji povedala. Urša mi je dala kar nekaj kontaktov in nasvetov, od katerih sem nekatere že speljala, ostale pa še bom 😉Po najinem pogovoru sem pa imela priložnost še kuhati s Tinom, njenim sinom, ki je res pravi kuharski mojster! Tin je nadzoroval, kako sem kuhala rižoto s treviškim radičem in rdečim vinom, ko smo pojedli pa sva skupaj pripravila še sladico, slastne figurice. Res smo preživeli čudovitih nekaj ur, ki so minile kot bi trepnil.Hvaležna sem Urši, da me je vključila v svoje strastno pleme! Se že dogovarjava, da bova vsaj eno skupno strast – naučiti se plesati tango – kaj kmalu skupaj realizirali!
»Uršo sem spoznal čisto po naključju. Že ob najinem prvem telefonskem pogovoru sem začutil njeno pozitivno energijo. Takoj je privolila v najino srečanje in vnaprej sem vedel, da bo to zelo zanimiv klepet. 🙂 No, moram priznati, da me je na srečanju presenetila še bolj kot sem pričakoval. Točno je vedela kaj želim slišati in na kakšen način moram razvijati posel, da bodo sčasoma sledili rezultati. Bistveno pa je, da so njeni nasveti posledica praktičnih izkušenj, torej so realni in učinkujejo. To je neprecenljivo. Takšnih nasvetov ne dobiš kjerkoli.Poleg tega je Urša enciklopedija kontaktov…ne pomnim, da bi kadarkoli srečal osebo, ki bi imela tako širok krog poznanstev. To je vsekakor posledica uspešnega in predanega dela.Vsakemu, ki želi izbrati prave korake na poslovni poti, vsekakor priporočam Uršo. Je čudovita oseba, ki te zna navdušiti. Zna živeti življenje :)«
»Urša je fenomenalna poslovna ženska. O njej sem prvič slišala skozi dogodek 500 podjetnic, na katerem sem se srečala z motiviranjem poslovnih žensk. Sama sem na samostojni poti že nekaj let, a premalo uspešno. Sem pa človek, ki rad hodi po svoji poti. Od dogodka naprej sem spremljala organizatorke, njihovo delo in se odločila za VIP srečanje z Uršo. Šla sem brez velikih pričakovanj, zavedala pa sem se, da mi srečanje lahko zelo spremeni način delovanja. Urša je v tem perfektna, zna zmotivirati človeka, mu prikazati, kaj je pomembno, včasih neizbežno, če želiš graditi svoj pot.Kar pa mi je najbolj všeč pri njej, je jasna struktura. Točno se zaveda, kakšna pot je potrebna. V prvem kontaktu z njo sem izpostavila ravno to, da se želim naučiti korakati. In res je imela zame pripravljene jasno zastavljene, strukturirane korake.Zelo mi je všeč tudi njena odprtost, ker sem tudi sama pristaš odprtosti že v štartu posla, ne glede na to, kakšen posel se greš. Verjamem, da s tem privlačiš dobre energije, ljudi. Včasih seveda tudi kaj ne uspe, ampak verjamem, da se vedno vse zgodi z namenom.Neverjetna je tudi njena pripravljenost biti na razpolago za pomoč in v veliko podporo tudi po srečanju. To je zame pravi motivator, ki se veseli s tabo tvoje nadaljnje poti. In to je to, kar sem jaz osebno potrebovala. Nekako sem začutila, da ona to nosi v sebi in jo zato resnično priporočam vsakemu, ki se spopada na začetku ali na sredini poti, ali ko zazna, da se vse skupaj ustavi, naj ne čaka, ker samo od sebe se to ne bo spremenilo. Če ne najdemo pri sebi tistega vzvoda, poiščimo pomoč. Urša je zame definitivno oseba, ki te bo premaknila, če boš seveda sam to želel!«
Urša že več let izvaja mentoriranja, svetovanja in podjetniške delavnice za Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK), ki deluje v okviru RRA Koroška. Sodelovanje z njo nam je zaradi njene neverjetno pozitivne energije, srčnosti, prijaznosti, strokovnosti in zanesljivosti vedno v veselje. Urša predstavlja veliko dodano vrednost za člane naše skupnosti – to so potencialni podjetniki in startup podjetja. Potrebujejo ravno to, kar daje Urša – razumevanje in sposobnost vživljanja v njihove potrebe, opogumljanje, ko je potrebno narediti korak naprej, pomoč pri boljši organiziranosti, jasne usmeritve pri razvoju poslovne ideje, dostopnost, strokovnost ter naravnanost k doseganju konkretnih rezultatov. Verjamemo, da bomo skupaj z Uršo pomagali soustvarjati še mnoge uspešne podjetniške zgodbe!
Gašper Dolinar, I Draw My Passion
MAGDA iz Ljubljane
SAŠA VREČAR, Pasji salon Bandito
SARA HODŽIĆ, Saorsa beauty
MATEJA KOMEL, Deep Passion by Mateja
DEJA SULJKANOVIČ, Uršina mentoriranka v projektu Kolegice
MIHAELA RUPNIK, Bovec Holiday House, tourismslovenia.eu
SAŠA PERPAR,
Avokado - Center dobrih življenjskih praks
ELIZABETA SULJANOVIĆ, mentoriranka v projektu Kolegice
LUCIJA ŠUŠTERŠIČ, LaCardea
MORANA POLOVIČ, Morana Polovič, s.p.
ANDREJA CILENŠEK, www.andrejacilensek.com
Urša nam zdaj že skoraj leto dni vodi FB in instagram profil, z njenim delom smo izjemno zadovoljni. Redko srečaš osebo, ki takoj točno razume kakšne so tvoje želje,okusi in naredi vse točno tako kot bi sam želel, če bi bil tega sposoben…in še boljše. Z njeno pomočjo so naše strani doživele pravi razcvet in prav ona je tista, ki nas vse skupaj preganja, da smo še boljši in uspešnejši.
Z Uršo sodelujemo že vrsto let na področju marketinga in pisanja tekstov za naša socialna omrežja. Urša je tista oseba, ki naše zamisli zapakira v paketek z mašnico in jih spravi v svet. 😊Vedno je polna svežih in inovativnih idej, kar nam pomaga pri ustvarjanju novih vsebin.
Hvaležni smo ji, da našim trem lokalom (Kavarna Kapitanija Koper, Sladoledarna Karamela Piran in Nova Gorica) omogoča, da imamo marketing, ki ga naši gostje opazijo in večkrat pohvalijo.
Urša nam je bila v veliko pomoč, saj nismo vedeli kako bi našo zgodbo res dobro zapakirali, da bi bila privlačna za bralce.
Že po prvem telefonskem pogovoru sem takoj vedel, da je prava za nas, saj je pričarala res prijetno in sproščujoče vzdušje.

Takoj se je lotila dela in že v nekaj dneh je napisala tekst in nam pomagala pri pripravi nove spletne strani. Z njenim delom smo res zelo zadovoljni in jo priporočamo vsem, ki hočejo svoja besedila premakniti na višji nivo.
PATRIZIA BEVČIČ, vodja Restavracije Rizibizi, Portorož
Ana Delfar, Karamela d.o.o., direktorica
Bojan Kujavec, Organics Nutrients
prijava na e-novičke
Strinjanje s pogoji*
SPLOŠNE INFROMACIJE
naziv podjetja:
naslov:
DAVČNA ŠT.:
MATIČNA ŠT.:
TRR:
Eventio, Urša Žorž Požrl s.p.
Razgled 5a, 6310 Izola
SI29128617
3795578000
SI56 1010 0005 9896 137
(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI
COPYRIGHTS © 2023 ALL Rights reserved by mighty-krulz

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi e-knjigo Male skrivnosti organizacije dogodka

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi priročnik za mlade: Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam

Strinjanje s pogoji*