Go run (Goran), jump

Št. ogledov:
N/A

Obožujem skoke! Odkar pomnim, sem bila vedno prilepljena pred tv ekran, ko se je začela sezona skokov. Še iz časa Ulage, pa potem Tepeša, Petka in tako naprej. To je edini šport, ki ga res redno spremljam. Prijatelji vedo, da me med skoki zanje pač ni. Takrat me ne kličejo, me ne obiščejo, me pustijo pri miru, da uživam v snežni “predstavi”.

No, tudi sosedje dobro vedo, kdaj so skoki. Vriskanja ne manjka, slovenske himne na ves glas (ko naši stojijo na prvi stopnički), pa tudi z zastavo maham kdaj (no, tega sicer ne vidijo, še dobro!).

ursa-zorz-blog-goran-janus

Kar se pa zadnja leta in še posebej letos dogaja, je pa vrh. Kot bi rekli naši sosedje Hrvati: “Vrh vrhova!“. Naši orli so razprli svoja krila in poleteli. Skorajda ni več tekme, da ne bi bil vsaj en naš skakalec na stopničkah.

Ko se tako veselim, jokam od sreče in uživam ob predstavi, mi misel vedno zaide k njemu. Goranu Janusu.

Včasih je veljalo, da mora biti vodja strog, resen, nedostopen. Da ne sme pokazati čustev … Danes pa so najboljši vodje tisti, ki jim je mar za svoje ljudi, ki pokažejo in povedo, da so ponosni na svoj tim, ki so motivatorji in vzor. Tisti, ki so človeški, ki pokažejo svoje napake, jih priznajo in za to ne krivijo drugih. Tisti, ki pokažejo svoje uspehe in ekipo, ki stoji za njimi.

go-run-jump1
Eden takih se mi zdi Goran Janus. Vsakič znova se čudim in sem navdušena nad tem, kaj je naredil iz naše skakalne ekipe. Kakšno povezanost je čutiti med njimi, timski duh, delavnost. Kako se iskreno veselijo uspehov drug drugega, se podpirajo in pomagajo.

go-run-jump

TO JE TO! Rezultat je, da smo danes v Planici pred več kot 30.000 glavo množico trikrat slišali slovensko himno. Da je Peter mišica podrl vse meje v svetu skokov. Da je Slovenija združena, levi, desni, tisti vmes – vsi pod eno zastavo, vsi s srcem, ki bije za naše orle.

img_7239

Zato lahko samo rečem: ČELADO DOL, Goran Janus in ekipa!

prijava na e-novičke
Strinjanje s pogoji*
SPLOŠNE INFROMACIJE
naziv podjetja:
naslov:
DAVČNA ŠT.:
MATIČNA ŠT.:
TRR:
Eventio, Urša Žorž Požrl s.p.
Razgled 5a, 6310 Izola
SI29128617
3795578000
SI56 1010 0005 9896 137
(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI
COPYRIGHTS © 2023 ALL Rights reserved by mighty-krulz

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi e-knjigo Male skrivnosti organizacije dogodka

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi priročnik za mlade: Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam

Strinjanje s pogoji*