Besede so tiste, ki se dotaknejo ljudi.

Besede spreminjajo poglede, povezujejo ali razdružujejo, pojasnijo, popeljejo v čarobne svetove … Kot je rekel že Victor Hugo: “Kajti beseda, to je treba vedeti, je živo bitje.” Nekaterim gredo besede in pisanje besedil odlično od rok, drugim pa malo manj in jim to lahko predstavlja velik stres. Če ste med njimi, vam z veseljem priskočim na pomoč, saj so besede moje prijateljice in se dobro razumemo. 😉

Sem prava za vas?

  • Sproščena, čustvena, zabavna besedila
Bom kar iskrena z vami: Najbolj se izkažejo moje pisateljske veščine pri pisanju sproščenih, čustvenih ali zabavnih besedil. Takrat moj ustvarjalni duh kar vriska, v mojih možganih se iskri od navdiha in idej. 😉 Če torej iščete resna, strogo formalna besedila, morda nisem prava izbira za vas. Ampak, če želite ustvariti zgodbo, ki bo vaše bralce pustila brez besed, bodisi za nov projekt ali prenovo starega, sem tu, da to skupaj uresničimo.
  • Pomagam vam lahko pri:
- Besedilih za spletno stran (blog objave, kratke vsebine, besedila za pristajalne strani, besedilo za predstavitveno stran, zgodba …)
- Besedilih za letake
- Besedilih za socialna omrežja (Instagram, Facebook)
- Opisu vaših produktov/storitev
- Preoblikovanju obstoječih besedil
- Pisanju oglasov
- Predstavitvenih besedilih za podjetja
  • Da mi boste lažje zaupali, je tu nabor mojih izkušenj …

V življenju sem napisala kar nekaj različnih besedil:

  • Skupaj zmoremo več
Veste, kaj bi želeli povedati oz. sporočiti, pa vam besede kar ne stečejo v pravi smeri. Karkoli napišete, vam nekako “ne sede”. Tu vam z veseljem prisluhnem in se potrudim, da prepletemo vaše ideje in moj (besedni) navdih. Lahko se sliši klišejsko, a skupaj res zmoremo več!
Urša nam je več let vodila FB in Instagram profil, z njenim delom smo bili izjemno zadovoljni. Redko srečaš osebo, ki takoj točno razume kakšne so tvoje želje, okusi in naredi vse točno tako kot bi sam želel, če bi bil tega sposoben… in še boljše. Z njeno pomočjo so naše strani doživele pravi razcvet in prav ona je tista, ki nas je vse skupaj preganjala, da smo bili še boljši in uspešnejši.
Z Uršo sodelujemo že vrsto let na področju marketinga in pisanja tekstov za naša socialna omrežja. Urša je tista oseba, ki naše zamisli zapakira v paketek z mašnico in jih spravi v svet. 😊Vedno je polna svežih in inovativnih idej, kar nam pomaga pri ustvarjanju novih vsebin.
Hvaležni smo ji, da našim trem lokalom (Kavarna Kapitanija Koper, Sladoledarna Karamela Piran in Nova Gorica) omogoča, da imamo marketing, ki ga naši gostje opazijo in večkrat pohvalijo.
Urša nam je bila v veliko pomoč, saj nismo vedeli kako bi našo zgodbo res dobro zapakirali, da bi bila privlačna za bralce.
Že po prvem telefonskem pogovoru sem takoj vedel, da je prava za nas, saj je pričarala res prijetno in sproščujoče vzdušje.

Takoj se je lotila dela in že v nekaj dneh je napisala tekst in nam pomagala pri pripravi nove spletne strani. Z njenim delom smo res zelo zadovoljni in jo priporočamo vsem, ki hočejo svoja besedila premakniti na višji nivo.
PATRIZIA BEVČIČ, vodja Restavracije Rizibizi, Portorož
Ana Delfar, Karamela d.o.o., direktorica
Bojan Kujavec, Organics Nutrients

S KOM SEM DO SEDAJ SODELOVALA

Strinjanje s pogoji*

Darila za vas

PRIROČNIK ZA MLADE

Priročnik je namenjen mladim od 15 pa tja do 25. leta. Pomagal jim bo odkriti njihove prednosti, sanje, ideje in jim morda olajšal odločitev, kam in kako naprej v življenju.

Avtorica: Urša Žorž Požrl

PREBERI VEČ+
ODKRIJTE SVOJO STRAST, DA JO BOSTE LAHKO PRENESLI V POSEL

Vpišite se in prejmite 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST.

Avtor: Scott Dinsmore

Prevedla in preuredila: Urša Žorž Požrl

ŽELITE ORGANIZIRATI DOGODEK IN POTREBUJETE POMOČ?

Vpišite se in prejmite e-knjigo z naslovom: Male skrivnosti organizacije dogodka.

Avtorica: Urša Žorž Požrl

prijava na e-novičke
Strinjanje s pogoji*
SPLOŠNE INFROMACIJE
naziv podjetja:
naslov:
DAVČNA ŠT.:
MATIČNA ŠT.:
TRR:
Eventio, Urša Žorž Požrl s.p.
Razgled 5a, 6310 Izola
SI29128617
3795578000
SI56 1010 0005 9896 137
(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI
COPYRIGHTS © 2023 ALL Rights reserved by mighty-krulz

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi e-knjigo Male skrivnosti organizacije dogodka

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi priročnik za mlade: Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam

Strinjanje s pogoji*