Dobili ste idejo za dogodek in iščete nekoga, ki vam bo pri tem pomagal.

V kratkem želite organizirati dogodek, pa nimate dovolj znanja in izkušenj, da bi se tega lotili sami. Tu pridemo na vrsto organizatorji dogodkov, ki vaše ideje in sanje spremenimo v resničnost. V Sloveniji deluje kar nekaj dobrih organizatorjev dogodkov, vas pa verjetno zanima, zakaj bi izmed vseh izbrali ravno mene, da vam pomagam pri izvedbi vaše zamisli?

Zakaj in kako
vam lahko pomagam?

 • STROKOVNA PODPORA
Dogodke lahko izpeljete tudi sami. Vendar, če na tem področju nimate izkušenj, bo to zahtevno in stresno delo. Lažje vam bo, če se s tem namesto vas ukvarja nekdo, ki je strokovnjak za organizacijo dogodkov, vi pa se lahko vmes osredotočite na druge stvari.
Dogodke organiziram že od srednje šole naprej, najprej ljubiteljsko, potem pa kot moj glavni posel. V vseh teh letih sem se poleg izvedbe lastnih dogodkov udeleževala tudi izobraževanj, konferenc in srečanj na to temo. Znanje o organizaciji dogodkov prenašam na študente, mentorirance in na razno drugo zainteresirano javnost. Z veseljem ga delim tudi z vami.
 • CELOSTNA STORITEV
Nudim vam celostno storitev organizacije dogodkov, ki vključuje vsebinsko zasnovo dogodka, najem prostora, izbiro nastopajočih, catering, grafično podobo, tisk, darila za udeležence, koordinacijo celotnega dogodka, komunikacijo z vsemi vpletenimi, pripravo stroškovnika za dogodek in še več. Z mojimi storitvami vam zagotavljam popolno podporo, od prve ideje do končne izvedbe. Skupaj bomo ustvarili dogodek, ki bo vaše goste navdušil in jim še doooolgo ostal v spominu.
 • IZKUŠNJE, IZKUŠNJE, IZKUŠNJE …
V več kot 30 letih svoje poslovne poti sem si nabrala veliko izkušenj<< na različnih področjih, povezav in znanja, kar lahko vaše zamisli hitro spremeni v resničnost. Z veseljem vam pomagam pri zasnovi vašega dogodka in z vami podelim ideje ter nasvete, kako ustvariti manjši ali večji nepozaben dogodek.
 • KER MI JE MAR
Ker mi je mar za vašo zgodbo, se vanjo vživim in jo poskušam na čim bolj pristen in srčen način prenesti naprej skozi dogodek.

Zakaj sem se odločila ravno za organizacijo dogodkov?

Sumim, da zato, ker imam to zapisano v genih. V organizaciji je bil namreč dober že moj dedek, pa moja mami, oči, brat, stric, sestrična … (imate srečo, da imam malo sorodnikov, drugače bi naštevala do jutri ;)). Tako sem se s tem področjem srečala že zelo zgodaj, ko sem mami pomagala organizirati razne delavnice, seminarje z mednarodnimi predavatelji itd. Prvo veliko zadevo sem izpeljala v srednji šoli, in sicer lastni maturantski ples za 600 oseb. Super je bilo, vse je “štimalo”. Potem so prišla srečanja/obletnice srednje šole, pa faksa in marsikatera žurka, za katero so me prosili prijatelji, če jim jo pomagam organizirati. Aja, seveda sem poskrbela tudi za lastno poroko. 🙂

V službi sem se ravno tako srečevala z dogodki, od raznih uradnih srečanj do team buildingov in druženj sodelavcev. Še posebej zadnja leta, ko sem bila vodja izobraževanja in usposabljanja. To je pomenilo organizacijo delavnic za vodje, zaposlene, priprave in izvedbe šole vodenja za vodilne v podjetju itd.  Ko sem leta 2010, po 17. letih redne službe v veliki korporaciji, začela samostojno pot, nisem prav dolgo razmišljala, v katero smer se obrniti. Dogodke bom organizirala, seveda! In tako se je začelo.

Najprej so bili na sporedu manjši dogodki, vedno malo drugačni in posebni. Organizirala sem razne čajanke, večerje v temi, večere, kjer smo spajali modo, umetnost in kulinariko, zgodovino mode, podjetniška izobraževalna srečanja in še marsikaj drugega. Dogodki so se odvijali na različnih koncih Slovenije.

Nato pa se je leta 2012 zgodil preobrat, ko smo skupaj z Zori Jakolin in Petro Škarja začele snovati največji dogodek ženskega podjetništva v Sloveniji, imenovan 500 podjetnic. Imele smo sanje, drznile smo si postaviti nepredstavljivo številko 500 (žensk na enem dogodku), ki smo jo že tretje leto presegle!

Dogodek je imel res neverjetne razsežnosti, tako da smo ga organizirale do leta 2018, ko smo podjetje in blagovno znamko prodale in dale v roke novi ekipi, ki ga uspešno pelje naprej.

Leta 2019 pa sem začela novo, večjo zgodbo Noben me ne razume. Gre za dogodek, namenjen mladim, kjer na odru porušimo kakšen tabu, damo ideale z “oltarja” na realna tla, ozavestimo kakšen sodobni izziv in jim s tem morda pomagamo, da na polno zaživijo svoje potenciale. Več o dogodku si preberite tukaj<<.

Vmes sem izpeljala še vrsto drugih dogodkov, od mednarodnih konferenc, kongresov, srečanj zaposlenih, otvoritev, poslovnih dogodkov… Podrobno so izkušnje s tega področja zapisane tukaj<<.

Urša nam je priskočila v organizacijsko pomoč pri organizaciji mednarodne konference s številnimi gosti iz celega sveta. Sodelovanje z njo je bilo tekoče, učinkovito in čudovito. Z lahkoto in natančnostjo se je lotila vsake naloge, postavljala prava vprašanja in prispevala smiselne predloge, ki so dogodek dodatno obogatili. Poleg tgea je vsak dan prišla na fakulteto z nalezljivim nasmehom in pregnala skrbi.  Če iščete dobro organizatorko dogodkov, je Urša zagotovo pravi odgovor.
Urša Žorž je vodila mojo ekipo od aprilske najave kandidature za predsednika republike do zaključka zbiranja podpisov konec septembra 2017. Urše prej nisem poznal, le slišal sem bežno zanjo, zaradi njenih aktivnosti glede 500 podjetnic. Na osnovi priporočila sem se pogovarjal z njo po telefonu in po desetih minutah sva se vse dogovorila. Malo je bila začudena, da je šlo tako hitro, in je še vprašala, če se ne bova prej spoznala tudi osebno. Nato je vse steklo, kot mora. Urša je vrhunski mojster svojega poklica in poslanstva. Že dolgo nisem delal s kom, ki bi bil tako izjemno sposoben, empatičen ter imel tolikšno čustveno in socialno inteligenco. Pri Urši ni potrebno veliko debat in usklajevanj, vse teče že skoraj samo od sebe. Pravzaprav mi tudi po sedmih mesecih zelo intenzivnega, zahtevnega in dinamičnega sodelovanja še ni jasno, od kod vse to ve, zna in naredi. Ne samo, kot je treba, ampak da boljše ne bi moglo biti. Urša ne rabi nobenih priporočil, saj je ona sama najboljše priporočilo zase. Je unikatna blagovna znamka, ki pove vse. Hvala, Urša in srečno!
Urša je organizatorka v pravem pomenu besede. Vestno je opravila vse in še več, kot je bilo dogovorjeno. Beležila, pisala, slikala, objavljala, zbirala…organizirala. Ura in razdalja zanjo nista ovira. S svojo pozitivnostjo je pripomogla, da smo stvari zapeljali v pravo smer in zmagali.
Ne bi si upala trditi, da Urša zna brati misli, zagotovo pa zelo dobro posluša. Je organizatorka, ki naredi mednarodno konferenco tako dobro, da prihodnje organizatorje spravi v obup, ker nimajo šans, da bi lahko to ponovili!
Na Statističnem uradu smo namreč v letu 2016 organizirali manjšo mednarodno konferenco z udeleženci iz celega sveta in za organizacijo izbrali Uršo. Čeprav prej še nobenega dogodka nismo organizirali z zunanjim izvajalcem, nam niti za trenutek ni bilo žal. Običajni format konference ter nekaj naših idej in želja je Urša znala povezati v izvedbo, o kakršni si prej nismo upali niti sanjati. Priprave na konferenco so tekle gladko – ko sodeluješ z nekom, ki svoj posel obvlada, ti to prihrani ogromno živcev in skrbi. Na sami konferenci ne le da je vse lepo teklo, Urša je s svojo energijo pripomogla tudi k odličnemu vzdušju. Udeleženci so odhajali zadovoljni in polni pohval, le prihodnji organizatorji so zmajevali z glavo. Ko sem jih povprašala, če sami nimajo možnosti najti organizatorja dogodkov, so rekli: “Seveda imamo. Ampak ne takega.”
V Zeiss IMT Slovenija smo ob zaključku leta za vse zaposlene na področju Slovenije, Madžarske in Avstrije prevzeli organizacijo dvodnevnega dogodka. Zaradi velikosti dogodka in zato, ker tovrstna dejavnost ni naša ključna kompetenca, smo se odločili, da bomo poiskali profesionalca na področju organiziranja dogodkov. Poudariti je potrebno, da so kriteriji in pričakovanja v Zeissu vedno na najvišjem nivoju. Po priporočilu smo se povezali z ga. Uršo in po prvih usklajevanjih sem kmalu začutil, da bi to lahko bila uspešna zgodba. Urša je v projekt prinesla ravno to, kar nam je še manjkalo – ima izkušnje, je polna idej, ima široko mrežo sodelavcev, je iznajdljiva in zanesljiva…in na koncu v posel doda še tiste detajle, ki ti na obraz narišejo nasmeh in zadovoljstvo. Priporočam…
Moje poslanstvo na agenciji SPIRIT je spodbujati podjetnice začetnice. Zanje pripravljamo različne spodbude in organiziramo dogodke za mreženje. Urša nam že drugo leto pomaga pri organizaciji in izvedbi večjega dogodka, na katerem se zbere več kot 150 podjetnic začetnic. Tam se družijo, izmenjujejo izkušnje, predstavljajo in prodajajo svoje izdelke ter se bogatijo z novimi znanji odličnih predavateljev. Udeleženke so vsako leto bolj navdušene nad dogodkom, organizacijo in ODLIČNO ENERGIJO. Za vse to poskrbi URŠA s svojo srčnostjo, predanostjo in strastjo. HVALA URŠA!
Na Uršo sem naletel pred leti, na enem izmed dogodkov Alumni kluba Ljubljanske Ekonomske fakultete, pri katerem je sodelovala kot organizator. Po krajšem uvodu sva hitro ugotovila, da imava podobne interese, področje dela, skupne znance in super energijo. Najino začetno sodelovanje pri organizaciji dogodkov Alumni združenja je kmalu preraslo v poslovno sodelovanje pri organizaciji večjega mednarodnega dogodka, kjer sem imel priliko videti njen »pešn« v akciji.Pri Urši me fascinira njen dvojni fokus, saj v vsakem trenutku obvlada najmanjše podrobnosti (kot npr. barva pentlje na poslovnem darilu), hkrati pa ima pred očmi celotno sliko dogodka, gledano iz vseh možnih perspektiv. Pri svojem delu ohranja popoln nadzor v vseh trenutkih, hkrati pa tudi nikoli ne izgublja časa – tega namreč ob vsaki priložnosti nameni naročniku ali partnerjem in včasih se zdi, da ima njen dan kako uro ali dve več. Ravno zaradi njene predanosti in pozitivne energije v odnosu, si naročnik ne more pomagati, da tekom dogodka ne bi postal njen prijatelj. Urša je definitivno našla svoj »pešn« in njena energija je hudo nalezljiva!
Jaz vprašam: “Biti podjetnica?” Urša samo zavestno odgovori: “Zakaj pa ne!” 🙂Tako nekako sva se z Uršo spoznali leta 2012, ko sem ustanavljala svoje podjetje za organizacijo dogodkov in sem Uršo povprašala za nasvet. Od takrat naprej naju združi več kot le posel, saj imava obe radi naravo in dolge sprehode, kjer skupaj debatirava o bodočih projektih.Najin zadnji skupni projekt je bil organizacija izobraževanja za vse SPOT svetovalce, katerega naročnik je bil SPIRIT Slovenija. Urša je pripravljala finalni dogodek, jaz pa SPOT svetovalce na njihove javne nastope. Delovali sva usklajeno, kot team, tako da je bil finalni rezultat veliko boljši, kot če bi dogodek delala samo ena izmed naju.Veselim se že najinega naslednjega sprehoda in novih (mogoče je bolje, če napišem noRih?) skupnih idej 😉
Urša je kompleten profesionalec ob katerem se počutite povsem varno. Z izrazitim instinktom za organizacijo točno ve kdaj narediti kakšen korak, vselej edinstven in neponovljiv. Ima redko sposobnost začutiti vsakega človeka, zato zamišljen projekt vedno dvigne na višjo raven in preseže pričakovanja. “Poštima vse medtem, ko vi spite” ni zgolj slogan, ampak gola resnica.
Kmalu bo minilo eno leto kar poslovno sodelujem z Uršo. Prvi stik z njo je bil povezan z mojim delom v Alumni Ekonomske fakultete in dogodkom 500 podjetnic. Takrat sem si mislila, »ta dogodek morajo organizirati drzne in pogumne dame, ki vedo kaj želijo«. In res se je izkazalo, da je Urša podjetnica s »širino v mišljenju«, »odprta« za novosti, predloge in sodelovanje, osredotočena na delo, ki ga opravlja in zelo dobro razume podjetništvo. Pri sodelovanju z njo bo vedno narejena »pika na i«.
Z Uršo Žorž smo poslovno sodelovali pri otvoritvi Apartmajev v naravi – ORTENIA, Podčetrtek v februarju 2014. Urši smo v celoti zaupali celotno organizacijo otvoritve. Moram jo pohvaliti, da je otvoritev izpeljala zelo profesionalno, zavzeto in srčno. Zelo smo bili zadovoljni.
Enodnevni izlet v Goriška Brda je bil razlog, da smo za sodelovanje prosili Uršo iz podjetja Eventio. Pri iskanju organizatorja izleta smo se opirali na en točno določen kriterij, in to je drugačnost oz. odmik od klasičnih turističnih ponudb. Klienteli, ki je prihajala iz Avstrije, smo poskusili predstaviti Slovenijo v luči, ki jo še ne poznajo in tukaj so Uršina duša, njene izkušnje, predvsem pa njena zagnanost in pozitivizem, prišli do popolnega odseva. Urša je bila postavljena pred nevsakdanji izziv, in sicer, kako narediti organizacijo izleta zanimivo za kliente, ki jih pelje v zibelko slovenskega vina, za seboj pa že imajo prekrokano in neprespano noč v Ljubljani. Naloga je bila kar se da izzivajoča, vendar opravljena z odliko. Urša hvala za vso predanost in energijo, ki si jo pustila in obenem upam, da so ob podobni priložnosti spet kaj vidimo.
Uršo poznam že dolgo, vedno ko jo vidim je nasmejana in dobre volje, človeku da venomer občutek gotovosti…da bo vse v redu šlo. Ta občutek in pozitivna življenjska drža sta poleg profesionalnosti pri izpeljavi dogodka ključna za sam dogodek in za stranko, ki Urši zaupa, in ki je Urša nikdar ne razočara. Hvala Urši Žorž za vso strokovno pomoč in nasvete, ki mi jih je delila. Še ji bom zaupala 🙂
Z Uršo sva se poznale preko FB … (hvaljen Jezus zanj), ker je strastna čajopivka in me je bogsigavedi kako našla (tako kot vse najde, ker in takrat ko potrebuje). Zamislila si je neke vrste čajanke.. tako so se rodile najine čajanke in s tem sva postali frendice 4ever. Ima zamisel in jo izvede… po žensko zapeljivo, po moško fokusirano … Je nenormalni „multipraktik“, zna vse, naredi vse, izpelje … in po največjih naporih izgleda na koncu sveža kot rožica. Sexy gurmanka, ki obvlada vse o vinu, splanira evente v nulo, povezuje ljudi, piše kot Prešeren – tudi poezijo, fotografira najlepše sončne zahode, je ponočnjak (kot jaz) – kjer nastajajo najlepši prispevki za FB… in še marsikaj bi našla…
Z Uršo sodelujem že peto leto in najino sodelovanje samo še raste in imava izjemen odnos. Je izjemna poslovna ženska, kateri nič, ampak popolnoma nič ne uide izpod nadzora. To je preprosto nemogoče!Zaradi izkušenj in velikim številom organiziranih različnih dogodkov, je na tem področju nepremagljiva. Mogoče bi vseeno izpostavila njeno odgovoronost do dela in moč besede, če Urša nekaj reče, lahko računate, da je to že opravljeno in to je vrednost, ki se danes išče! Vesela sem, da se od nje lahko učim vsak dan in je nehote tudi moj mentor, hvala Urša.
Z Uršo smo se prvič srečali kot mentorico našim podjetnikom, nadaljevali sodelovanje s podjetništvom med mladimi in kmalu ugotovili, da ima precej »dobro kilometrino« z organizacijo dogodkov. Že nekaj let zapored organiziramo program za podjetnike začetnike, ki se zaključi s prireditvijo. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da smo bili z Uršinim delom zelo zadovoljni, zato smo se dogovorili tudi za organizacijo zaključne prireditve podjetniškega programa. Urša je zelo hitro razumela kaj je bistvo prireditve, kaj so naša pričakovanja in kakšno imamo omejitev s sredstvi. Znotraj danih omejitev smo ji popolnoma zaupali celovito organizacijo zaključne prireditve, ki je resnično dosegla vsa pričakovanja. Med drugim nam je predlagala vključitev aktivnosti Podjetniška zgodba do katere smo bili rahlo zadržani, a na sami prireditvi se je izkazalo, da je prav ta aktivnost ustvarila posebno dinamiko in ozračje. Vsekakor Uršo z veseljem priporočimo dalje!
Jasmina Jakomin, Fakulteta za uporabne družbene študije
Prof. dr. MILAN JAZBEC, veleposlanik RS v Republiki Makedoniji
MATEJ ARČON,
nekdanji župan Mestne občine Nova Gorica
IVO RAZDEVŠEK,
direktor Zeiss IMT Slovenija
mag. Mojca Skalar Komljanc,SPIRIT Slovenija, javna agencija
ALJAŽ DVORŠAK,Roundabout Travel
NENAD VLADIČ,
avtor in predavatelj
mag. SABINA VODNIK, nekdanja vodjaAlumni Ekonomske fakultete
mag. KARIN ŽVOKELJ, nekdanja direktoricaMK Projekt d.o.o.
DRAGAN SPASOJEVIĆ, AtoS group
ERIKA BRAJNIK, Naturopatski center Saeka
IRENA HLEB, TestTamer mdm Hatter, lastnica in kreatorka virtualne čajnice Hatter’s tearoom & Secret Tea Party
Ekipa podjetniškega inkubatorja Perspektiva iz Postojne

S KOM SEM DO SEDAJ SODELOVALA

Želite organizirati dogodek in potrebujete pomoč

Prejmite e-knjigo z naslovom: Male skrivnosti organizacije dogodkov.

Avtorica: Urša Žorž Požrl

Strinjanje s pogoji*

Seznam (večjih) dogodkov,
ki sem jih do danes organizirala

 • Organizatorka več kot 120 različnih manjših, srednjih in večjih dogodkov (od 2010 do danes)

 • Ustanoviteljica in soorganizatorka največjega dogodka za žensko podjetništvo v Sloveniji – 500 podjetnic (od 2013 – 2018)

 • Ustanoviteljica in organizatorka dogodka za mlade Noben me ne razume (2019, 2021, 2022)

 • Soorganizatorka dogodkov za ženske podjetnice (Javna agencija SPIRIT Slovenija) (2018 do danes)

 • Pomoč pri organizaciji mednarodnega ISA kongresa (FUDŠ Nova Gorica) (november 2022) 

 • Organizatorka srečanja SPOT in SIO svetovalcev (november 2021)

 • Ostale izkušnje s področja organizacije dogodkov si poglejte tukaj<< 

Darila za vas

PRIROČNIK ZA MLADE

Priročnik je namenjen mladim od 15 pa tja do 25. leta. Pomagal jim bo odkriti njihove prednosti, sanje, ideje in jim morda olajšal odločitev, kam in kako naprej v življenju.

Avtorica: Urša Žorž Požrl

PREBERI VEČ+
ODKRIJTE SVOJO STRAST, DA JO BOSTE LAHKO PRENESLI V POSEL

Vpišite se in prejmite 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST.

Avtor: Scott Dinsmore

Prevedla in preuredila: Urša Žorž Požrl

ŽELITE ORGANIZIRATI DOGODEK IN POTREBUJETE POMOČ?

Vpišite se in prejmite e-knjigo z naslovom: Male skrivnosti organizacije dogodka.

Avtorica: Urša Žorž Požrl

Strinjanje s pogoji*
prijava na e-novičke
Strinjanje s pogoji*
SPLOŠNE INFROMACIJE
naziv podjetja:
naslov:
DAVČNA ŠT.:
MATIČNA ŠT.:
TRR:
Eventio, Urša Žorž Požrl s.p.
Razgled 5a, 6310 Izola
SI29128617
3795578000
SI56 1010 0005 9896 137
(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI
COPYRIGHTS © 2023 ALL Rights reserved by mighty-krulz

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi e-knjigo Male skrivnosti organizacije dogodka

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi priročnik za mlade: Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam

Strinjanje s pogoji*