V življenju mi nikoli ni bilo dolgčas, tudi na poslovnem področju ne. 😉 O tem pričajo moje pretekle in sedanje izkušnje na različnih področjih in funkcijah.

 • Organizatorka več kot 120 različnih manjših, srednjih in večjih dogodkov (od 2010 do danes)

 • Ustanoviteljica in soorganizatorka največjega dogodka za žensko podjetništvo v Sloveniji – 500 podjetnic (od 2013 – 2018)

 • Ustanoviteljica in organizatorka dogodka za mlade Noben me ne razume (2019, 2021, 2022)

 • Soorganizatorka dogodkov za ženske podjetnice (Javna agencija SPIRIT Slovenija) (2018 do danes)

 • Pomoč pri organizaciji mednarodnega ISA kongresa (FUDŠ Nova Gorica) (november 2022) 

 • Organizatorka srečanja SPOT in SIO svetovalcev (november 2021)

 • Soorganizatorka prve online Etsy konference (z Alllittlerockstars) “You rock on Etsy” (junij 2020)

 • Pomoč pri organizaciji podjetniških dogodkov v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva Postojna (2019, 2022)

   

 • Prenova celostne podobe: Zobozdravstveni center Marko Požrl dr. dent. med. (2023)
 • Članica mednarodne komisije na tekomvanju POPRI (2022 – Tirana, 2023 – Sarajevo)

 • Članica komisije (kategorija osnovna šola) na tekmovanju POPRI – Primorska regija (2021, 2023)

 • Priprava idejne zasnove teambuilding programov za Fundacijo BIT planota (2021)

 • Članica skupine v evropskem projektu SARA – Smart villages as new place for female entrepreneurship (2021)

 • Moderiranje predstavitev podjetniških poslovnih modelov podjetnic začetnic; SPIRIT Slovenija, javna agencija (od 2020 dalje)

 • Moderiranje otvoritve umetniške razstave Suzane Lipar (oktober 2020)

 • Avtorica knjige za mlade “Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam” (izid maj 2020)

 • Članica komisij za ocenjevanje (podjetniških) nalog v različnih osnovnih in srednjih šolah (od 2020 dalje)

PREDAVANJA MENTORIRANJE RAZNO ORGANIZACIJA DOGODKOV
 • Delavnica “Kako izstopiti iz povprečja, da vas kupci opazijo” za Regionalni center za razvoj d.o.o. Zagorje (junij 2023)

 • Vodenje StartUp vikendov za osnovne/srednje šole in študente (od 2021 dalje)

 • Vodenje vaj s študenti na temo organizacije dogodkov, kako izstopiti iz povprečja, mreženje … za fakultete:

  • Gea College (od 2017 dalje)

  • Erudio (od 2017 dalje)

  • Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana (od 2017 dalje)

 • Izvajanje delavnic za projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih, Središče Rotunda Koper (november 2022)

 • KATIS - Podjetno reševanje izzivov za strokovne delavce izobraževalnih ustanov (oktober 2022)

 • Vodenje StartUp vikendov za osnovne/srednje šole in študente (od 2021 dalje)

 • Sodelovanje v projektu JP Mladi – Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti, SEPŠ Koper (september, oktober 2022)

 • Mentorica v “Natečaju za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2020″; SPIRIT Slovenija, javna agencija (od 2020 dalje)

 • Mentorstvo treh finalistov (kategorija osnovna šola, srednja šola) v tekmovanju POPRI (2021, 2022, 2023)

 • Mentorstvo in priprave ekipe na Tekmovanje POPRI (2022, 2023)

 • Poslovna svetovalka podjetnicam in podjetnikom (od 2015 dalje)

 • Mentorica v RRA Koroška d.o.o. (od 2020 dalje)

 • Mentorica v RCR Zagorje d.o.o. (od 2020 dalje)

 • Mentorica v Primorskem tehnološkem parku d.o.o. (od 2019 dalje)

 • Mentorica v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva Postojna (od 2019 dalje)

 • Mentorica v Centru za kreativnost (od 2019 dalje)

 • Mentorica v Inkubator d.o.o. Sežana (od 2019 dalje)

 • Mentorica v projektu Usposabljanje za mlade podjetnike 2018-2019 (Mladi Podjetnik; od aprila 2018 do marca 2019)

Mnenja o sodelovanju z Uršo

Urša je organizatorka v pravem pomenu besede. Vestno je opravila vse in še več, kot je bilo dogovorjeno. Beležila, pisala, slikala, objavljala, zbirala…organizirala. Ura in razdalja zanjo nista ovira. S svojo pozitivnostjo je pripomogla, da smo stvari zapeljali v pravo smer in zmagali.
MATEJ ARČON,
nekdanji župan Mestne občine Nova Gorica
Urša je gostujoča predavateljica na GEA College pri »marketinških« predmetih na višji šoli. Študente takoj navduši s praktičnim znanjem in veseljem do dela in življenja. Tisto kar predava in govori – tudi dejansko živi. Je pristna, živahna in zelo zanimiva sogovornica. Vedno ko jo srečam, se razveselim in vsi dogovori in pogovori z njo potekajo lahkotno in sproščeno.Veselim se novih srečanj in skupnih čarovnij :)!
mag. Nataša Makovec, ravnateljica višje šole, GEA College
Za Uršo sem izvedela na Facebooku, in sem zelo vesela, da sem dobila priporočilo za njo. Zelo me je toplo sprejela v svojo družbo, pričakala me je z polnimi dobrotami na mizici. Počutila sem se, kot bi bila na kavici z prijateljico. Dobila sem zelo veliko koristnih informacij in sploh ne dvomim, da se bo moja poslovna pot naprej odvijala brez težav. Hvaležna sem Urši, ker si je vzela čas zame in da se mi je posvetila maksimalno kar lahko. Brez pomisleka Uršo toplo priporočam tudi vsem ostalim, kajti je mojstrica v svojem delu.
SARA HODŽIĆ, Saorsa beauty
Urša nam je priskočila v organizacijsko pomoč pri organizaciji mednarodne konference s številnimi gosti iz celega sveta. Sodelovanje z njo je bilo tekoče, učinkovito in čudovito. Z lahkoto in natančnostjo se je lotila vsake naloge, postavljala prava vprašanja in prispevala smiselne predloge, ki so dogodek dodatno obogatili. Poleg tgea je vsak dan prišla na fakulteto z nalezljivim nasmehom in pregnala skrbi.  Če iščete dobro organizatorko dogodkov, je Urša zagotovo pravi odgovor.
Jasmina Jakomin, Fakulteta za uporabne družbene študije
Urša Žorž je vodila mojo ekipo od aprilske najave kandidature za predsednika republike do zaključka zbiranja podpisov konec septembra 2017. Urše prej nisem poznal, le slišal sem bežno zanjo, zaradi njenih aktivnosti glede 500 podjetnic. Na osnovi priporočila sem se pogovarjal z njo po telefonu in po desetih minutah sva se vse dogovorila. Malo je bila začudena, da je šlo tako hitro, in je še vprašala, če se ne bova prej spoznala tudi osebno. Nato je vse steklo, kot mora. Urša je vrhunski mojster svojega poklica in poslanstva. Že dolgo nisem delal s kom, ki bi bil tako izjemno sposoben, empatičen ter imel tolikšno čustveno in socialno inteligenco. Pri Urši ni potrebno veliko debat in usklajevanj, vse teče že skoraj samo od sebe. Pravzaprav mi tudi po sedmih mesecih zelo intenzivnega, zahtevnega in dinamičnega sodelovanja še ni jasno, od kod vse to ve, zna in naredi. Ne samo, kot je treba, ampak da boljše ne bi moglo biti. Urša ne rabi nobenih priporočil, saj je ona sama najboljše priporočilo zase. Je unikatna blagovna znamka, ki pove vse. Hvala, Urša in srečno!
Prof. dr. MILAN JAZBEC, veleposlanik
RS v Republiki Makedoniji
Ne bi si upala trditi, da Urša zna brati misli, zagotovo pa zelo dobro posluša. Je organizatorka, ki naredi mednarodno konferenco tako dobro, da prihodnje organizatorje spravi v obup, ker nimajo šans, da bi lahko to ponovili!
Na Statističnem uradu smo namreč v letu 2016 organizirali manjšo mednarodno konferenco z udeleženci iz celega sveta in za organizacijo izbrali Uršo. Čeprav prej še nobenega dogodka nismo organizirali z zunanjim izvajalcem, nam niti za trenutek ni bilo žal. Običajni format konference ter nekaj naših idej in želja je Urša znala povezati v izvedbo, o kakršni si prej nismo upali niti sanjati. Priprave na konferenco so tekle gladko – ko sodeluješ z nekom, ki svoj posel obvlada, ti to prihrani ogromno živcev in skrbi. Na sami konferenci ne le da je vse lepo teklo, Urša je s svojo energijo pripomogla tudi k odličnemu vzdušju. Udeleženci so odhajali zadovoljni in polni pohval, le prihodnji organizatorji so zmajevali z glavo. Ko sem jih povprašala, če sami nimajo možnosti najti organizatorja dogodkov, so rekli: “Seveda imamo. Ampak ne takega.”
KATJA ŠNUDERL, Statistični urad Republike Slovenije
Na OŠ »Jožeta Krajca« Rakek smo že nekaj let vključeni v SPIRIT-ov projekt Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti, pri katerem nam vsako leto priskoči na pomoč Urša. Kot zunanja mentorica nam pomaga spodbuditi in navdušiti mlade, da se podajo na razburljivo pot podjetništva ter ustvarijo nekaj edinstvenega in drugačnega. S svojo sproščenostjo in pozitivno energijo vedno pričara prijetno vzdušje, ki je ključno za pridobivanje novih idej.
Maruša Nared,
OŠ “Jožeta Krajca” Rakek
Uršo sem kontaktirala po priporočilu vodje MPIK Koroška kot zunanjo sodelavko za dijaške StartUp-delavnice »Štartaj življenje z Gimnazijo Ravne – Svet podjetništva od ideje do realizacije«. Niti za trenutek mi ni bilo žal. Že od prvega telefonskega klica naprej sva se dobro ujeli. Tudi dolga pot s Primorske na Koroško ji ni bila ovira. J Bila mi je v izredno pomoč pri organizaciji in izpeljavi delavnic ter odlična mentorica mladim »bodočim« podjetnikom. Na zanimiv način in skozi svoje izkušnje je udeležencem programa približala svet podjetništva od iskanja poslovne ideje do končne predstavitve izdelka oz. storitve. Skozi celoten proces jih je spodbujala s svojo pozitivno naravnanostjo, koristnimi nasveti in spodbujanjem ob pravem trenutku, da niso obupali tik pred koncem. Veselimo se ponovnega sodelovanja s teboj, Urša!
Simona Rejec Merkač, Gimnazija Ravne na Koroškem
Uršo Žorž poznam slabih trideset let. Spoznal sem jo ko sva skupaj delal v turistični dejavnosti. Kasneje pa sva sodelovala na področju HRM, ko je vodila oddelek za razvoj kadrov. Njene zadolžitve so bile vezane na vodenje Šole za potencialne vodje in razvoj vodij. Urša je odprt in vedoželjen človek, ki zna združevati teorijo in prakso, ter zna navdušiti sogovornike, da mu prisluhnejo. Na samostojno poslovno pot sva stopila skoraj istočasno in takrat sem jo angažiral za izvedbo delavnic, predavanj in vaj. Vedno se je pri svojem delu dokazala z vestnostjo in natančnostjo. Delavnice, ki jih je izvedla so pohvalili, zato smo jo kasneje še dodatno angažirali za druge poslovne partnerje. Glede na izkušnje jo lahko priporočim tudi drugim. Delo z njo bo prijetno, znala bo združiti kolektiv za dosego skupnih ciljev.
dr. Andrej Raspor, direktor, profesor, predavatelj
Draga Urša, v treh urah pogovora s tabo v februarju sem dobila toliko idej, nasvetov in napotkov, da mi uspeva zelo lepo krmariti v službi in usklajevati službo z osebnimi poslovnimi interesi. Pogovarjam se drugače, vnaprej si pripravim strategijo pogovora. Delam drugače, naloge poskušam narediti najbolje kot znam, z vso skrbnostjo.Skratka, dala si mi več kot si lahko misliš. Našla sem te v trenutku, ko sem te najbolj potrebovala in dala si mi tisto, kar sem najbolj potrebovala. Kar ne morem verjet, da imam to srečo, da te poznam. Iz srca ti želim, da se ti vse dobro povrne. Zame si in boš vedno ostala izjemna ženska.
MAGDA iz Ljubljane
Ko sem se vpisala v program podjetništva za mlade, sem bila malo skeptična o vsem skupaj. Po opravljenem programu pa sem se počutila odlično! Mentorica Urša si je sama izbrala svoje mentorirance in po vsej sreči sem bila tudi jaz med njimi. Njena pozitivna energija se je čutila že v njenem prvem sporočilu, ko pa sva se videli v živo sem se počutila, kot da jo poznam že celo življenje. Odlično mi je svetovala pri moji organizaciji dela in mi dala veliko uporabnih nasvetov pri vodenju salona za kosmatince. Ostali sva prijateljici in še danes se rada obrnem k njej po nasvet. Zame je Urša najboljša motivatorka in mentorica.
SAŠA VREČAR,
Pasji salon Bandito
Strinjanje s pogoji*
prijava na e-novičke
Strinjanje s pogoji*
SPLOŠNE INFROMACIJE
naziv podjetja:
naslov:
DAVČNA ŠT.:
MATIČNA ŠT.:
TRR:
Eventio, Urša Žorž Požrl s.p.
Razgled 5a, 6310 Izola
SI29128617
3795578000
SI56 1010 0005 9896 137
(Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI
COPYRIGHTS © 2023 ALL Rights reserved by mighty-krulz

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi e-knjigo Male skrivnosti organizacije dogodka

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi 27 vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti vašo STRAST

Strinjanje s pogoji*

Vpiši svoj e-poštni naslov in prejmi priročnik za mlade: Noben me ne razume, zato se bom (razumel) sam

Strinjanje s pogoji*